Samsung BEATb




Performanta maxima, Motion Control si design cool pentru cei care au muzica in sange!

BUCURESTI – 11 Noiembrie 2008 – Noul Samsung BEATb M3510, un telefon special creat pentru cei pasionati de muzica, este acum disponibil pe piata autohtona prin intermediul HAT Group Co. Romania.

Fiind unul dintre promotorii noii linii “The BEAT Edition™”, Samsung BEATb ofera o experienta muzicala unica si te surprinde, in acelasi timp, prin design-ul cool si dimensiunile sale reduse. Astfel, noul telefon are doar 109 x 45 x 9,9 mm si 68 g, iar functiile sale inedite il transforma intr-un DJ personal care iti va sta la dispozitie ori de cate ori doresti sa te bucuri de muzica preferata
Memoria interna a lui BEATb este de 60 MB, iar combinata cu un card MicroSD de pana la 4 GB iti permite sa iei cu tine toata muzica pe care o iubesti, oferind astfel un spatiu generos pentru stocare. De asemenea, telefonul vine dotat cu functia DNSe care garanteaza o redare 3D mult mai naturala si mai exacta a muzicii ascultate.

Funcţia Music Recognition incoporata in acest telefon permite recunoasterea muzicii pe care o asculti. Astfel, cand auzi o melodie care iti place, ajunge sa inregistrezi cateva secunde din ea, apoi telefonul o trimite catre serverul dedicat si in cateva secunde te ajuta sa afli cine canta si cum se numeste respectiva melodie, de pe ce album e si in ce an a fost lansata.

Un alt feature care va incanta cu siguranta pe cei care aleg sa achizitioneze un Samsung BEATb M3510 este reprezentat de functia de Motion Control, care te ajuta sa controlezi MP3 Player-ul fara sa atingi niciun buton. Telefonul recunoaste gesturile tale si actioneaza in consecinta, trecand la urmatoarea melodie, marind sau micsorand volumul, punand stop sau pauza player-ului. Tot prin Motion Control, cu o singura atingere a ecranului (2.0” 240x320 16M TFT) poti pune pauza muzicii. De asemenea, daca intorci telefonul cu fata in jos, modul Etiquette pause se va activa, iar toate sunetele sunt intrerupte pana cand telefonul este intors cu fata in sus.

In cazul lui BEATb M3510, radioul FM cu RDS iti permite nu numai sa asculti muzica, ci si sa inregistrezi melodiile care iti plac. In plus, muzica nu interfereaza cu celelalte functii ale terminalului, iar acest lucru permite utilizarea telefonului in timp ce radioul si player-ul MP3 ruleaza in fundal. Iar pentru a oferi si mai multa libertate de miscare, Samsung BEATb vine cu Bluetooth cu profil A2DP, prin care poti reda muzica pe o casca Bluetooth stereo.

Camera de 2 MP care permite si inregistrare video (H.263, MPEG4, WMV, 3GPP) si jack-ul de 3,5 mm completeaza gama de caracteristici ale noului Samsung.

Samsung BEATb M3510 este importat oficial pe piata autohtona de catre HAT Group Co. Romania, fiind testat pentru a functiona in retelele operatorilor: Vodafone, Orange si Cosmote.

Elementele de identificare speciale, precum sigiliul cu sigla HAT si Samsung, certificatul de garantie original emis de HAT, sau autocolantul galben aplicat pe cutia telefonului care reda imaginea hologramei HAT, garanteaza achizitionarea unui produs Samsung original, importat oficial pe piata romaneasca.

Sursa:yuppy

Niciun comentariu: